Konami, eFootball Hakkındaki Tüm Sorulara Cevap Veriyor

Konami, ücretsiz bir şekilde eFootball adı altında FIFA’ya karşı yarışacağını açıkladıktan sonra futbol dünyasını salladı. Ancak bu duyurudan sonra Konami’ye pek çok soru yöneltildi. Sonunda Konami tüm bu sorulara yanıt vermek istedi. Twitter üzerinden kendilerine yöneltilen sorulara cevap verdiler.

Geçtiğimiz hafta Konami, eFootball’un Pro Evolution Soccer serisi tarafından ünlenen Master League modunu isteğe bağlı DLC olarak sunacağını açıkça belirtti. Ancak bu bazı oyuncuları memnun etmedi. Dolayısıyla oyuncular bununla ilgili Konami’ye bir sürü soru sordular.

Konami, kullanıcılarının eFootball hakkındaki sorularına Twitter üzerinden @play_eFootball hesabı aracılığı ile cevap verdi.

Konami Cephesine Yöneltilen eFootball Soruları

Sorulardan ilki platform desteği ile alakalıydı. Bir oyuncu oyunun sadece konsollarda mı olacak sorusuna Konami “eFootball önce konsollar için geliştirildi. Ancak herkesin keyif alabileceği bir oyun olacak ve tüm platformlarda yer alacak. Ayrıca oyun, desteklenen her cihazın donanım özelliklerinden tam olarak yararlanacaktır.” diye cevap verdi.

“Yeni nesil grafikler, mobil kullanıcılara karşı oynamak için düşürülecek mi?” sorusuna ise “Mobil sürümde grafiksel ayarlamalar yapacağız ancak konsollar ve PC’deki yeni nesil grafikler düşürülmeyecek.” şeklinde yanıt verdiler.

Gelen sorulardan birisi ise platformlar arası eşleşme ile alakalıydı. “Platformlar arası eşleşmeyi kapatabilir veya filtreleyebilir misiniz?” diye soran kullanıcıya Konami “Konum ve platforma göre eşleştirme için birden fazla filtre ekleyeceğiz.” diye cevap verdi.

Biliyorsunuz ki bu tarz oyunlarda farklı platformlarda oyun oynayanların birbirleri ile eşleşmesi büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu konuda uygulayacaklarını söyledikleri filtreleme eğer ki işe yararsa bir çok kullanıcı bu durumdan memnun kalacaktır.

Bir diğer soru ise “Erken Sonbahar” ile ilgili. “Erken Sonbahar” lansmanı temelde bir demo mu?” şeklindeki soruya Konami net bir cevap verdi. “Birçok yönden, evet. İnsanların eFootball’u yakından tanımasını istiyoruz. Mümkün olan en kısa sürede, sınırlı sayıda ekip ve mod ile piyasaya sürüleceğiz. Kesinleşmiş detaylar için bizi takip edin.”

Konami cephesine eFootball hakkında bunlar gibi bir çok soru yöneltildi ve Konami elinden geldiğince sorulara cevap vermeye çalıştı. Aslına bakarsanız “müşteri memnuniyeti” kapsamında oldukça güzel bir hamle olmuş. Çünkü kullanıcılar firmalar ile direkt temas kurdukları zaman daha verimli bir durum ortaya çıkıyor.

Konami’nin ücretsiz şekilde piyasaya süreceği eFootball oyunu hakkındaki haberleri kaçırmamak için bizi takip edin.

Teknoloji'den geri kalmamak için e-posta listemize abone olun!

Bundan 11 yıl önce Beden Eğitimi bölümünden mezun olan Uğur "Benim burada ne işim var?" diyerek kendini teknolojiye ve oyun dünyasına adamıştır. Daha önceden farklı sitelerde ve dergilerde bildiklerini okuyuculara aktaran Uğur sıra teknoloji.org sitesinde diyor!