Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde çevrimiçi olarak gerçekleşeceğini ele aldığımız E3 2021 başladı. Ubisoft‘un E3 2021 kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte ise Rainbow Six Extraction hakkında çıkış tarihi dahil birçok detayı ortaya çıktı.

Rainbow Six Siege evreninde geçen oyun, üç kişinin oluşturduğu bir ekiple gizemli bir uzay macerasını konu alıyor.

Rainbow Six Extraction, E3 2019’da farklı bir isimle karşımıza çıktı. Fiziksel olarak gerçekleşen son etkinlik olan E3 2019’da oyunun ismi Rainbow Six: Parasite olarak karşımızaydı.

Aynı zamanda Rainbow ekosisteminin devamı niteliğinde sürükleyici bir oyun bizleri karşılıyor. Ubisoft yayınladığı sinematik ile oyunu bekleyen kullanıcılar için oldukça merak uyandırdı.

Oyunun sinematik videosu bir görsel şölene sahne oluyor.

Kurduğunuz co-op ekip ile birlikte uzaylılar gibi çeşitli etmenlere karşı bir savaş oyunda yer alıyor. Aynı zamanda oyun ile birlikte farklı silahlar ve yetenekler içeriyor.

Yeni oyunun çıkış tarihi de etkinlik ile birlikte ortaya çıktı. Ayrıca oyun oldukça çeşitli platformlarda yer alıyor.

Etkinlikte oynanış videosuna da yer veriliyor.

Paylaşılan oynanış videosunda özellikle ilginç ekipmanlar ve bolca uzaylı bizleri karşılıyor. Video sırasında karşımıza çıkacak rakipler hakkında bilgiye de sahip oluyoruz.

Tanıtılan ilk uzaylı türü “Grunt” oluyor. Çok sayıda bulundukları zaman yok edilmesi daha zor olan bu tür için daha çok sessiz ve gizli bir taktik izlemek gerekiyor.

Buna ek olarak karşımıza çıkan bir başka tür ise “Rooter” oluyor. Önünde yer alan tüm kişileri hareketsiz hale getirebilen bu düşmanı alt etmenin en iyi yolu arkasından dolaşmak.

Dikkatli olunması gereken bir başka düşman türü ise “Breacher”. Üstelik, öldürüldüğünde çevresindekilere de zarar verecek şekilde patlayan bu tür, taktiksel amaçlı öldürmeler için de kullanılabiliyor. Rakiplerin toplandığı bir noktadaki Breacher’ı öldürürseniz rakipler de zarar görüyor.

Daha birçok uzaylı türünün ve bu uzaylıları avlamak için teçhizatın tanıtıldığı videoyu izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Rainbow Six Extraction Çıkış Tarihi

Rainbow Six Extraction, 16 Eylül 2021’de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Stadia için çıkış yapacak.

Ön siparişe açılan oyunun Türkiye fiyatları:

  • Standart Edition (269₺)
  • Deluxe Edition (359₺) olarak ön satışa açık durumda.

Siz oyun için yayınlanan videolar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce oynanış zevkli gözüküyor mu? Konuyla ilgili görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Teknoloji'den geri kalmamak için e-posta listemize abone olun!

2017 yılından beri çeşitli girişimlerde yer alıp içerik üreten Metin, girişimcilik konusuna oldukça meraklıdır. Teknoloji haberleri hakkında içerik üretmekten ve araştırma yapmaktan hoşlanır.