Realme 9 Pro Plus Yakın Zamanda Tanıtılacak!

Realme akıllı telefon pazarındaki faaliyetlerini geliştirerek sürdürmeye devam ediyor Şirket, yakın zamanda yeni amiral gemilerinden Realme 9 Pro Plus’ı tanıtmayı planlıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Realme, 9 Pro Plus modelini 16 Şubat’ta tanıtmayı planlıyor. Telefon, şimdiden kendisinden söz ettirmeyi başardı diyebiliriz. Çünkü ortaya çıkan fotoğraflara göre Realme 9 Pro+ renk değiştirme özelliğine sahip.

Bazı araştırmacılar, bu özelliğin videosunu geçtiğimiz günlerde sızdırmışlardı. Bunun yanı sıra şimdi de renk değiştirme özelliğiyle ilgili fotoğraflar gün yüzüne çıktılar. Bu fotoğraflar, bahsedilen özelliği daha net bir şekilde karşımıza çıkartıyor.

Fotoğraflarda, açık mavi renge sahip olan bir Realme 9 Pro+ modelinin gözüktüğünü görüyoruz. Bu açık mavi rengin gün ışığına temas etmesi halinde kırmızı renge dönüştüğünü fotoğraflardan anlayabiliyoruz.

Fotoğraflardan gözlemlediğimiz kadarıyla açık mavi renge sahip olan modelin arka kapağının desenleri daha belirgin duruyorlar diyebiliriz. Arka kapağın adeta parıltılı bir kuyruklu yıldızı andırdığını söyleyebiliriz. Bu dizaynı daha önce Realme 6’da ve Realme GT 5 C‘in şık mavi ve gri renklerinde de görmüştük.

Gözümüze çarpan başka bir ayrıntı ise Realme 9 Pro Plus’ın mavi modelinin arka kapağı kırmızıya dönüştüğünde, kamera bölümünün mavi kalması oluyor. Güneş ışığı ile temas halinde rengi değişen telefonun sadece arka panelinin renginin değiştiğini görüyoruz.

Ayrıca fotoğraflardan telefonun altında 3.5mmlik bir kulaklık, USB-C girişinin, mikrofon ve hoparlör dizaynlarının da nasıl gözüktüğünü görebiliyoruz.

Realme 9 Pro Plus Özellikleri ile Kullanıcılarını Etkileyecek

Araştırmacılar tarafından ulaşılan bilgilere göre cihaz, Dimensity 920 ile birlikte gelecek. Bunun yanı sıra telefonda kaç GB RAM ve dahili depolama alanı bulunacağına dair bilgilere ulaşılamadı. Ancak ulaşılan bilgiler, cihazda ekran içi parmak izi okuyucuya sahip AMOLED bir ekranın bulunacağını gösteriyor.

Bunun yanı sıra araştırmacılar, şirketin bu modelde ana kamera kısmında 50MP Sony IMX766 kullanmasını bekliyorlar. Böylece Realme 9 Pro Plus, ilginç tasarımının yanı sıra donanımıyla da kullanıcılarını etkilemeyi başaracak. Şimdilik ulaşılan bilgiler iddialardan ibaret. Telefonla alakalı detaylı bilgiler, 16 Şubat’ta yapılacak tanıtım etkinliğiyle birlikte ortaya çıkacak.

Sizler Realme 9 Pro Plus hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce şirket, oluşturduğu ilginç tasarımla adından söz ettirebilecek mi? Sizler de Realme 9 Pro’nun tasarımı ve iddia edilen donanımları hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: https://www.gsmarena.com/realme_9_pro_plus_sunrise_blue_live_images-news-53122.php

Teknoloji'den geri kalmamak için e-posta listemize abone olun!

İngiliz dilbilimi okuyan ve oyun oynamaya bayılan bir teknoloji meraklısı.